חיפוש
נעה שלו-פולק
- 26 בספט׳ 2019
- 7 דקות
קהילות פייסבוק בכוורת
ב-22' לספטמבר נערך מפגש הדרכה עם נציגי חברת פייסבוק ישראל במסגרת המפגשים שנערכים בכוורת - ההאב החברתי מייסודם של הג'וינט וקרנות הביטוח הלאומי, אנו שמחים לארח בבלוג את נעה שלב-פולק שמשתפת איתנו בסיכום המפגש.
כמו כן עבור אלו מכם שמובילים קהילות שמבוססות על קבוצות פייסבוק מוזמנים גם להכיר את מרכז ההדרכה, והידע בנושא זה של פייסבוק. ניהול קהילות בפייסבוק / הדס וקטור – פייסבוק ישראל אז קודם כל מהי קהילה? קבוצת אנשים הנהנים מתחושת שייכות, חיבור ובטחון, ובתמורה משקיעים מזמנם ומשא


רעי דישון
- 25 בספט׳ 2019
- 2 דקות
לכמה ותיקים מגיע היום מזל טוב...
מזל טוב ליורם ולעוד 1,056,000 מאזרחי מדינת ישראל ושאר ותיקי העולם שחוגגים היום. היום מציינים ברחבי העולם את יום האזרח הותיק - כבוד שאני מאחל לכל אחד מאיתנו יגיע אליו ביום מן הימים. עבור אלו שבתחום מוזמנים ללינק הזה לאתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה עם לא מעט מידע בתחום ככה אם אתם צריכים נתונים עדכניים עבור מצגות, פגישות ויוזמות שלכם. בנוסף מוזמנים לקהילה המקצועית שמיועדת למובילי טכנולוגיה וחדשנות עבור הגיל השלישי שגם אנחנו חלק מההובלה שלה - אם גם אתם משקיעים בעתיד של הורינו, שלנו
רעי דישון
- 24 בספט׳ 2019
- 5 דקות
עבודה קהילתית #12
מעניין לראות את הזוויות השונות של משרות מהשדה הקהילתי ואת האספקטים השונים של העשייה היומיומית בתיאורי המשרה השונים יש אימרה שטוענת "נתת לאדם דג - האכלת אותו ליום, נתת לו חכה ולימדת אותו לדוג - האכלת אותו לחיים". כיום אנו יודעים ש"דור הענן" קופץ לו ממשרה למשרה כל 3-4 שנים וגם שבגלל ההתחממות הגלובלית כמות הדגים בעולם פוחתת משמעותית אז המטאפורה הזאת פחות עובדת כיום - אבל היי, אולי המשרות הללו דווקא כן יעבדו עבורך או עבורם חברים שמחפשים.
מוזמנים גם אתם לשלוח לנו למייל משרות נו

אריק רייזר
- 19 בספט׳ 2019
- 3 דקות
מה בין קהילות פייסבוק לקהילות עובדים - 5 נקודות לדיון
המדיה החברתית ופלטפורמות הסושיאל' תקשורת פנים ארגונית וניהול פרוייקטים השונות מתחילות לחלחל אל תוך הארגונים השונים ולהיות נפוצות לא רק בחברות הסטארטאפ הצעירות - אנו שמחים הפעם לארח את אריק רייזר בפוסט סביב התחום של קהילות פנים ארגוניות שהולך וצומח לו.
(רוצים גם להתארח בבלוג - מוזמנים ליצור איתנו קשר) קבוצות הפייסבוק תוססות, זו עובדה. הסביבה הקהילתית הנוצרת ברשתות החברתיות מראה איך אפשר לייצר מערכות יחסים של אמון, תקשורת טובה, שיתוף, וחברויות וירטואליות בין חברי הקהילה. גם א


רעי דישון
- 9 בספט׳ 2019
- 4 דקות
רוצה לתקשר עם הממשלה כבר היום ?
תמונה מתוך המפגש שנערך ב-02.07.19 בחלל 2B Hub תחת הכותרת הכותרת "איך הממשלה והציבור יכולים לדבר" (צילום: רעי דישון) אז רגע לפני הבחירות (וללא קשר למי שיבחר) אולי גם אצלך עולות התהיות - מה הדרך הטובה והאפקטיבית ביותר למלא את האחריות האזרחית - איך כל אחד מאיתנו האזרחים יכול לתקשר עם מוסדות השלטון שלנו - להשתתף, להיות מעורב/ת ואף להשפיע על תהליכי קבלת ההחלטות שנערכים במסגרתם ? (ולא רק סביב יום הבחירות).
אחד מאנשי המחקר והפיתוח שאני מאוד מעריך הוא קליי שירקי - אחד החוקרים המובי